اخبار سرگرمی

کاچی چیست طرز تهیه کاچی

کاچی چیست؟

کاچی از دسرهای ایرانی است که یکی از سنتهای قدیمی مردم شهر کرمان است که در قدیم تاثیر مهمی در صحت بدن و تقویت جسم و روح خود و اعضای خانواده خود معجونی را درست می کردند که نه تنها مقوی ، انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی ، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند . با نقل قول دستور تهیه و مصرف این معجون معجزه آسا این گونه سنتها نسل به نسل سینه به سینه انتقال یافته تا هم نسل امروز از این سنتهای قدیمی بهرمند شده باشند و هم به دست فراموشی سپرده نشده باشد .

Image result for ‫کاچی‬‎

خواص درمانی کاچی چیست؟

تقویت عمومی بدن

درمان کم خونی(خونساز)

تقویت قوای جنسی

بعد از زایمان

مفید برای بعد از دوران نقاهت

بعد از پریود های شدید خصوصا وقتی دختران جوان به سن بلوغ میرسند و تازه پریود میشوند

مفید برای شب زفاف

کمبود اسپرم

بی میلی مردان و کمی شهوتش

خواص کاچی بعد از زایمان

بطور کلی خوردن کاچی بعد از زایمان مشکلی ندارد فقط مادرانی که طبع گرمی دارند،

ممکن است جوش بزنند ولی خوردن غذاهای چرب برای مادری که تازه وضع حمل کرده مناسب نیست و مادر

را دچار اضافه وزن می کند و این اضافه وزن ناشی از چربی غذا و کم تحرکی وی است.

کاچی کالری زیادی دارد ولی مادر می تواند با رژیم غذایی روزانه مناسب کالری مورد نیازش را از سطح

دیگری دریافت کند.

همچنین پس از زایمان فرد به دلیل فشار فیزیکی بر روده ها معمولا دچار یبوست می شود

و بهتر است در روزهای اولیه پس از زایمان مواد غذایی حاوی فیبر مصرف کنند، زیاد مایعات بنوشند و سعی

کنند، تحرک داشته باشند و راه بروند تا احتمال اینکه دچار یبوست شوند را به حداقل برسانند.

بهتر است فرد با مشاهده غیر معمول علائم به پزشک مراجعه کند تا ناراحتی هایی که مربوط به ناراحتی

های بعد از زایمان هستند به مشکلات جدی تبدیل نشوند و در همان مراحل اولیه با نظر پزشک اقدامات لازم

انجام شود.

مواد لازم برای تهیه کاچی :

آرد گندم و روغن از هر کدام 500 گرم

ادویه کاچی یک قاشق سوپخوری

شکر یک کیلوگرم

زعفران یک مثقال

آب 10 تا 12 لیوان

گلاب نصف لیوان

طرز تهیه کاچی :

آرد را مانند حلوا سرخ کنید. شکر را با آب بجوشانید تا آب شود، شربت را از صافی رد کرده و زعفران حل شده در آب جوش را با شربت مخلوط کنید حرارت آرد سرخ شده را ملایم کرده و بعد شربت آماده شده را به تدریج داخل آرد سرخ شده بریزید و مرتب هم بزنید تا آرد کاملا صاف شود، بعد کاچی را بگذارید آهسته بجوشد و به روغن بیفتد در صورتی که مایه کمی غلیظ شد، کمی آب به آن اضافه کنید.

نکته:

آرد کاچی را باید کمتر از حلوا سرخ کرد و کافی است که رنگ آن طلایی شود. می توانید به جای آرد گندم از آرد برنج استفاده کنید.

ادویه کاچی شامل میخک، بادیان ستاره ای، زنجبیل دارچین، تخم گشنیز، جوز هندی، زیره سبز و زیره سیاه است تمام مواد باید به یک مقدار با هم ساییده شود.

منبع: میهن بلاگ

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی