مواد لازم :
_آرد ..... به میزان لازم
(حدود دو و نیم پیمانه)
_آب یا شیر ولرم ..... نصف پیمانه
_روغن مایع ..... سه قاشق غذاخوری
_شکر ..... دو قاشق غذاخوری
_پودر مخمر ..... یک قاشق مرباخوری+ یک چهارم پیمانه آب گرم +یک قاشق مرباخوری شکر
مواد رومال :
_یک قاشق غذاخوری شیره ی انگور+نصف _لیوان آب
_کنجد...... به مقدار لازم
در اخبارسرگرمی همراه ما باشید
دستور تهیه :
اول پودر مخمر رو با شکر و اب گرم مخلوط کنیدو روش رو بپوشونید وبگذارید تو دمای محیط چند دقیقه ای بمونه تا عمل بیاد و پف کنه ...
_بعد شکر، روغن، مایع خمیر که عمل اومده و شیر ولرم رو باهم مخلوط کنید و ارد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه
_حالا روی میز کار کمی ارد بپاشید و خمیر رو حپود ده دقیقه ورز دهید هر بار کمی ارد زیر خمیر بپاشید و خمیرو ورز بدین تا کم کم ارد به خوردش بره وخمیر منسجم بشه
_حالا خمیر رو داخل ظرف بذارید
_روی ظرف رو با نایلون بپوشونید و برای یک ساعت یه جای گرم بذارید تا خمیر حجیم بشه
_بعد از یک ساعت پف خمیر رو با دست بگیرید و مطابق فیلم عمل کنید
🔴فوت گوزه گری این نون برای اینکه سفت و خشک نشه اینه که دمای فر نباید کم باشه ،روی ۱۹۰ درجه بذارید تا نون سریع برشته بشه و زیاد تو فر نمونه خشک و سفت بشه
منبع: اینستاگرام
- دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸
- ۲۲:۵۳