اخبار سرگرمی

خواص کیوی خشک

کیوی در اصل متعلق به کشور چین است

اما اکنون مردم سراسر دنیا این میوه را مصرف می‌کنند. ایتالیا، نیوزلند، چین، فرانسه و ژاپن جزو بزرگ‌ترین تولیدکنندگان کیوی محسوب می‌شوند. این میوه به نام‌های متعددی نامیده می‌شد تا این ‌که در سال ۱۹۵۹ نام کیوی برای آن انتخاب شد (کیوی برگرفته از نام پرنده بی‌پرواز بومی نیوزلند است). در سال ۱۹۷۴ نام کیوی به صورت نام رسمی تجاری این میوه درآمد.

در اخبارسرگرمی همراه ما باشید

کیوی این میوه پرزدار، دارای مواد غذایی بالا و میزان کالری بسیار پایینی است، به این خاطر در رده میوه‌های بسیار مفید قرار دارد. این میوه به دلیل خاصیت کاهندگی که بر سطح‌تری گلیسیرید دارد، از غلظت خون می‌کاهد و از تنگ شدن عروق و بروز انواع سکته‌ها جلوگیری می‌کند.کیوی با داشتن آنتی‌اکسیدان فراوان خاصیت ضدسرطانی بسیاری دارد و امکان مبتلا شدن به بعضی از سرطان‌ها را کاهش می‌دهد.

مصرف هویج می‌تواند از ضعیف شدن بینایی جلوگیری کند. حتما این جمله را بارها شنیده‌اید، اما شاید تا به حال نشنیده باشید که کیوی هم چنین خاصیتی دارد. کیوی با داشتن پیش‌سازهای ویتامین آ همچنین ویتامین ای و ث موجب حفظ سلول‌های دستگاه بینایی می‌شود. ویتامین ث موجود در کیوی موجب تقویت سیستم حفاظتی بدن می‌شود. کیوی منبع خوبی برای پتاسیم و کلسیم است. پتاسیم باعث کاهش فشار خون می‌شود. کیوی ادرارآور است. به علت کالری پایین افرادی که تصمیم به کاهش وزن خود دارند می‌توانند این میوه را مصرف کنند.

بعد از خوردن غذاهای گوشتی قدری اسید معده خنثی می‌شود. در این شرایط آنزیم‌های کیوی می‌توانند مدت کوتاهی فعالیت کنند و این زمان کافی است که مواد پروتئینی به وسیله این آنزیم‌ها به قطعات کوچک‌تر و قابل هضم تبدیل و تجزیه شوند. این امر، عمل هضم غذاهای سنگین در معده را آسان می‌کند، لذا خوردن کیوی به همراه غذاهای گوشتی برای هضم آسان‌تر غذا توصیه می‌شود.

بازسازی سلول‌ها

مقادیر بالای ویتامین E در کیوی خشک پوست را مرطوب نگه‌ می‌دارد. این ماده، برای بازسازی سلول‌های پوست به کار رفته و پوست را انعطاف پذیر و جوان می‌کنند.

 

آسیب آفتاب

کیوی خشک سرشار از اسیدهای آمینه و ویتامین C است که با اشعه‌های مضر آفتاب مبارزه کرده و از آسیب آفتاب جلوگیری می‌کنند.

مبارزه با ریزش مو

میوه‌های سرشار از ویتامین‌های C و E می‌توانند به مبارزه با ریزش مو کمک کرده و سلامت مو را حفظ کنند. کیوی، سرشار از این دو ویتامین ضروری است. این میوه گرمسیری، حاوی مواد معدنی مانند منیزیم، روی و فسفر است که گردش خون را تحریک کرده و در نتیجه، رشد مو را تسریع می‌کند.

سفید شدن مو

مقدار زیاد مس موجود در کیوی خشک رنگ طبیعی مو را حفظ کرده و از سفید شدن زودهنگام جلوگیری می‌کند.

مبارزه با سرطان

کیوی، سرشار از ویتامین C است که به دلیل مهار رادیکال‌های آزاد که به سلول‌های پوست آسیب می‌‌رسانند و حتی منجر به سرطان می‌شوند، برای ما مفید است. فقط یک کیوی، می‌تواند ۷۷ درصد نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین کند، که خیلی زیاد است. در واقع، کیوی، ویتامین C بیشتری نسبت به ترکیب پرتقال و لیمو دارد.

همچنین، خوردن کیوی می‌تواند به جلوگیری از سرطان روده بزرگ کمک می‌کند. گوشت این میوه خوشمزه، حاوی فیبر حل شدنی است که به رشد باکتری‌های مفید در روده بزرگ کمک کرده و خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.

کاهش وزن

۱۰۰ گرم کیوی فقط ۵۵ کالری دارد و مزه متمایز آن ممکن مورد علاقه افراد زیادی باشد. کیوی، حاوی فیبر حل‌ شدنی نیز هست که با کاهش گرسنگی، احساس سیری را افزایش می‌دهد.

اختلالات تنفسی

مصرف ویتامین C معمولا به افرادی که دچار بیماری‌های تنفسی مانند آسم یا سرفه مزمن هستند توصیه می‌شود. و کیوی خشک به دلیل سرشار بودن از این ماده مغذی ضروری، برای افرادی که دچار مشکلات تنفسی هستند، ضروری است.

پادزهر سیگار

سیگاری ها به ویتامین C بیشتری نیاز دارندو زیرا مواد سمی مخصوصاً رادیکالهلی آزاد موجود در دود سیگار ویتامینها را از بین می برد. بنابراین سیگاریها باید حدود ۴۰% بیشتر ویتامین C مصرف کنند. این مقدار با خوردن ۲ عدد کیوی کسب می شود.

بمبی علیه استرس

استرس و کمبود خواب روی بدن انسان اثر می گذارد. هرکس می خواهد به این وضع دچار نشود باید در روز ۴ عدد کیوی بخورد. ۴ عدد کیوی را در طول روز تقسیم کنید. مثلاً صبح’ ظهر’ بعدازظهرو عصر. چون بدن انسان نمی تواند ویتامین C را ذخیره کند.

 

منبع : رویشگر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی