طرز تهیه کمپوت انبه
کمپوت همان میوه پخته شده است که اکثر بچه ها خوردن کمپوت را از میوه ی خام بیشتر دوست دارند. همچنین کمپوت هم دارای ویتامین می باشد با توجه به اینکه کمپوتها ویتامین c خود را در اثر حرارت از دست می دهند اما تولیدکنندگان برای جبران آن اسید اسکوربیک به کمپوتها اضافه می کنند دوباره این کمپوت ما به اندازه ی میوه تازه ویتامین c خود را دارد. برای آشنایی با طرز تهیه کمپوت انبه تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کمپوت انبه
- انبه سفت ۵۰۰ گرم
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- آب انبه ۲ پیمانه
دستور تهیه کمپوت انبه
ابتدا انبه خود را پوست بگیرید و خرد کنید بعد شکر روی آن بپاشید سپس در ظرفی آن را بریزید و به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار دهید آنگاه آن را بیرون آورده و آب انبه را به آن اضافه کنید بعد در شیشه را محکم ببندید و درون آب روی شعله قرار دهید توجه کنید زیر شعله را کم کنید زیرا باعث ترکیدن شیشه می شود بعد ۳۰ دقیقه که روی حرارت گذاشتید آن را بردارید و در شیشه را باز کنید. دوباره درون آب و روی شعله قرار دهید. به مدت ۳۰ دقیقه، سپس آن را بردارید اجازه دهید تا خوب خنک و سرد شود سپس می توانید کمپوت خود را در یخچال نگهداری کنید.
فواید مصرف میوه انبه
اگر به هر دلیلی نمی توانید میوه تازه و خام بخورید خودتان را هم از خوردن کمپوت محروم نکنید زیرا خواص و ویتامین های که کمپوت دارد و شما از آن بی خبر هستید شما از کمپوت می توانید به عنوان دسر استفاده کنید و از خواص و فایده های آن هم بهره مند شوید.
- با خوردن انبه سردرد، تنگی نفس، سرفه همه را از بین می برد.
- با خوردن انبه حرارت بدن را کاهش داده و باعث می شود تب را پایین بیاورد.
- با خوردن انبه رنگ صورت درخشان می شود و بوی بد دهان را از بین می برد.
- مصرف کردن انبه باعث می شود که سرماخوردگی را معالجه کند.
- مصرف انبه ادرار آور می باشد.
- انبه تمیز کننده خون می باشد.
- خوردن انبه به دلیل مقوی بودنش باعث می شود که بدن را تقویت کند.
- با خوردن انبه عطش را نیز برطرف می کند
در این مطلب با طرز تهیه کمپوت انبه آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این دسر نهایت لذت را برده باشید و آخر هفته خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده تان سپری کنید.
منبع : آرگا
- يكشنبه ۱۰ آذر ۹۸
- ۱۳:۰۲