اکثر افراد سوپ جو را در رستوران به عنوان پیش غذا انتخاب می کنند و حتما از خود پرسیده اند که به چه روشی پخته شده است .
یکی از سوپ های غلیظ و سنگین است که تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را شامل می شود .
در بیشتر رستوران ها سوپ جو را می پزند اما همه آن ها فوت و فن خوش طعم کردن آن را نمی دانند .
در تمام مراحل تهیه سعی کنید نکات گفته شده را رعایت کرده تا به خوبی سوپ جو شما پخته و خوش طعم شود .
مواد لازم :
جو پوست کنده : دویست و پنجاه گرم
سینه مرغ : یک عدد
پیاز : دو عدد
هویج : دو عدد متوسط
آرد : یک قاشق غذا خوری
جعفری تازه خرد شده : سه الی چهار قاشق غذا خوری
رب گوجه : سه قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل سیاه ، زرد چوبه : به میزان لازم
لیمو ترش : یک عدد
عصاره مرغ : نیم لیتر
روغن : پنچ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای تهیه عصاره :
اسکلت مرغ : دو عدد ، کرفس : پنج عدد ساقه ، هویج : دو عدد ، سیر : دو حبه
پیاز : یک عدد ، (نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ) : به میزان لازم
تمامی مواد را با هم در یک قابلمه ریخته به آن آب جوشیده اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد .
البته در این مرحله سینه مرغ را با استخوان مرغ در قابلمه قرار داده تا با مواد کاملا بپزد .
پس از پخت کامل مواد را بر روی یک صافی ریخته و عصاره را جدا کنید.
سینه مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
طرز تهیه :
جوهای پوست کنده را شسته و بگذارید خیس بخورد تا مقداری جو ها متورم شوند .
پس از آن درون قابلمه ریخته و به آن عصاره مرغ را اضافه کنید و بگذارید به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت بپزد .
پیاز ها را نگینی خرد کرده و با روغن آن ها را در یک تابه تفت دهید و به آن رب گوجه اضافه کنید .
تفت دادن رب تا زمانی ادامه پیدا می کند تا رنگ آن روشن و کدر بودن آن از بین برود .
پس از آن آرد را بیفزایید و تفت دهید تا طعم خام آرد گرفته شود .
سینه مرغ ریش ریش شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید . در این مرحله نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید .
بعد از پختن جو مواد درون تابه و همچنین هویج نگینی شده را هم به قابلمه اضافه کنید .
هم بزنید و در قابلمه را بسته تا طعم مواد سوپ با هم مخلوط شود پس از آن به آن آب جوش بیفزایید .
بگذارید تا سوپ جو ما جا بیفتد ، در ده دقیقه آخر جعفری را اضافه کنید و قبل از سرو آب لیمو را اضافه کنید .
شعله گاز را خاموش کنید و در ظرف بریزید و سوپ جو خوش طعم را نوش جان کنید .
همچنین بخوانید:
نکته :
حتما عصاره مرغ یا گوشت را خود در منزل تهیه کنید .
از روغن به مقدار کم استفاده کنید زیرا سوپ چرب طعم خوبی ندارد .
بعد از اضافه کردن جعفری درب قابلمه را باز گذاشته زیرا باعث تیری و بد طعمی جعفری می شود .
هنگام تفت دادن مواد هویج را سرخ نکنید زیرا هویج طعم بد و کهنه می گیرد .
منبع: zoodpaz1
- جمعه ۲ اسفند ۹۸
- ۲۳:۰۳