اخبار سرگرمی

سوپ جو

اکثر افراد سوپ جو را در رستوران به عنوان پیش غذا انتخاب می کنند و حتما از خود پرسیده اند که به چه روشی پخته شده است .

یکی از سوپ های غلیظ و سنگین است که تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را شامل می شود .

در بیشتر رستوران ها سوپ جو را می پزند اما همه آن ها فوت و فن خوش طعم کردن آن را نمی دانند .

در تمام مراحل تهیه سعی کنید نکات گفته شده را رعایت کرده تا به خوبی سوپ جو شما پخته و خوش طعم شود .

مواد لازم :

جو پوست کنده : دویست و پنجاه گرم
سینه مرغ : یک عدد
پیاز : دو عدد
هویج : دو عدد متوسط
آرد : یک قاشق غذا خوری
جعفری تازه خرد شده : سه الی چهار قاشق غذا خوری
رب گوجه : سه قاشق غذا خوری
نمک ،  فلفل سیاه ، زرد چوبه : به میزان لازم
لیمو ترش : یک عدد
عصاره مرغ : نیم لیتر
روغن : پنچ قاشق غذا خوری
 

مواد لازم برای تهیه عصاره :

اسکلت مرغ : دو عدد ، کرفس : پنج عدد ساقه ، هویج : دو عدد ، سیر : دو حبه

پیاز : یک عدد ، (نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ) : به میزان لازم

تمامی مواد را با هم در یک قابلمه ریخته به آن آب جوشیده اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد .

البته در این مرحله سینه مرغ را با استخوان مرغ در قابلمه قرار داده تا با مواد کاملا بپزد .

پس از پخت کامل مواد را بر روی یک صافی ریخته و عصاره را جدا کنید.

سینه مرغ را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه :
جوهای پوست کنده را شسته و بگذارید خیس بخورد تا مقداری جو ها متورم شوند .

پس از آن درون قابلمه ریخته و به آن عصاره مرغ را اضافه کنید و بگذارید به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت بپزد .

پیاز ها را نگینی خرد کرده و با روغن آن ها را در یک تابه تفت دهید و به آن رب گوجه اضافه کنید .

تفت دادن رب تا زمانی ادامه پیدا می کند تا رنگ آن روشن و کدر بودن آن از بین برود .

پس از آن آرد را بیفزایید و تفت دهید تا طعم خام آرد گرفته شود .

سینه مرغ ریش ریش شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید . در این مرحله نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید .

بعد از پختن جو مواد درون تابه و همچنین هویج نگینی شده را هم به قابلمه اضافه کنید .

هم بزنید و در قابلمه را بسته تا طعم مواد سوپ با هم مخلوط شود پس از آن به آن آب جوش بیفزایید .

بگذارید تا سوپ جو ما جا بیفتد ، در ده دقیقه آخر جعفری را اضافه کنید و قبل از سرو آب لیمو را اضافه کنید .

شعله گاز را خاموش کنید و در ظرف بریزید و سوپ جو خوش طعم را نوش جان کنید .

همچنین بخوانید:

نکته :

حتما عصاره مرغ یا گوشت را خود در منزل تهیه کنید .
از روغن به مقدار کم استفاده کنید زیرا سوپ چرب طعم خوبی ندارد .
بعد از اضافه کردن جعفری درب قابلمه را باز گذاشته زیرا باعث تیری و بد طعمی جعفری می شود .
هنگام تفت دادن مواد هویج را سرخ نکنید زیرا هویج طعم بد و کهنه می گیرد .

 

منبع: zoodpaz1

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی