طرز تهیه سوپ های خوشمزه و مقوی
سوپ ها وعده های غذایی مناسبی می تواند باشد برای برخی از افراد که دچار بیماری سرماخوردگی شده اند اما علاوه بر این برخی از سوپ ها بسیار خوشمزه و جا افتاده می باشند که می توان از آن ها به عنوان پیش غذا استفاده نمود.
سوپ اسفناج و عدس
مواد لازم:
اسفناج خرد شده : 500 گرم
عدس : 1 فنجان
پیاز خرد شده : 1 عدد بزرگ
جو پرک : 1 فنجان
آب : 2 فنجان
خامه یا ماست : مقداری
نعنا خشک : کمی
چاشنی ها : نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه :
عدس ،جو پرک.اسفناج خرد شده رو با آب میذاریم رو حرارت.وقتی کمی جا افتاد.پیاز رو خورد کرده و تفت میدیم.فلفل و زرد چوبه زده نعنا رو هم کمی با پیاز داغ تفت میدیم.کمی از پیاز داغ و نعنا رو تو سوپ ریخته ، مقدارکمی رو هم برا تزئین رو ش نگه میداریم. وقتی سوپ خوب جا افتاد بهش خامه غذا رو اضافه میکنیم یا از رو حرارت بر میداریم و ماست اضافه میکنیم.
- دوشنبه ۸ دی ۹۹
- ۱۴:۳۸