اخبار سرگرمی

طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ

ته چین مرغ یکی از مجلسی ترین غذاهای پلویی ایرانی محسوب می شود که در مجالس و مهمانی های مهم از آن استفاده می شود. ته چین مرغ قالبی را می توانید در مهمانی های مهم خود به صورت تکه ای به عنوان پیش غذا هم سرو کنید.

Image result for ‫ته چین مرغ‬‎

مواد لازم برای ته چین مرغ

  • برنج 2 لیوان
  • تخم‌مرغ 2 عدد
  • زرشک 1/2 پیمانه
  • ماست چکیده 1/2 پیمانه
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • روغن 1/4 لیوان
  • زعفران دم کرده 4 قاشق‌غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • برای مرغ:
  • سینه مرغ 1 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی
  • زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه ته چین مرغ

در اخبارسرگرمی همراه ما باشید

ابتدا سینه مرغ را به همراه چند لیوان آب ، پیاز و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب بریزید و اجازه دهید مرغ به طور کامل بپزد. پس از اینکه مرغ پخت اجازه دهید کمی سرد شود سپس آنرا به صورت ریش ریش خرد کنید و کنار بگذارید.

در مرحله بعدی برنج را نسبت به نوع آن خیس کنید ، سپس به همراه چند لیوان آب ، نمک و یک قاشق غذاخوری روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا برنج نیم پز شود به صورتی که اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان سفت باشد.

پس از اینکه برنج به اندازه کافی نرم شد آنرا آبکشی کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد مرغ ریش ریش شده را به تابه اضافه کنید.

در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و دارچین به مرغ اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. در این مرحله می توانید در صورت تمایل مقداری زرشک هم به مرغ اضافه کنید. در مرحله بعدی زرشک را به همراه پودر قند با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

در مرحله بعدی زرده تخم مرغ را به همراه زعفران دم کرده و گلاب داخل یک ظرف جادار و مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا بوی زهم تخم مرغ به طور کامل گرفته شود. پس از اینکه تخم مرغ را خوب مخلوط کردید ماست را به آن اضافه کنید.

ماست و تخم مرغ را خوب مخلوط کنید سپس برنج آبکش شده را به مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه کنید و با دیگر مواد خوب مخلوط کنید. یک ظرف مناسب برای پخت ته چین انتخاب کنید ( ظرف پیرکس ) و داخل آن را با کمی روغن چرب کنید.

کف ظرف نصف برنج را بریزید سپس آنرا به صورت محکم فشار دهید تا کاملا فشرده شود و به کف قابلمه بچسبد. در ادامه مرغ و زرشک را بریزید و خوب فشار دهید. در لایه آخر باقیمانده برنج را بریزید و با پشت کفگیر آنرا خوب فشار دهید تا کاملا فشرده شود.

در پایان کره را خرد کنید و در قسمت های مختلف برنج بگذارید. روی ظرف پیرکس یک فول نازک بکشید سپس آنرا در فر قرار دهید. برای پخت ته چین باید ته چین را به مدت ۱ ساعت با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا به طور کامل بپزد.

در پایان ته چین را با زرشک و خلال پسته تزیین کنید سپس سرو کنید. در صورتی که فر در دسترس ندارید می توانید ته چین را در یک قابلمه تفلونی درست کنید. برای این منظور باید ته چین را به مدت ۹۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آماده شود.

 طلایی و کلیدی برای پخت ته چین :

* برنج ته چین حتما باید ایرانی باشد. بهتر است برنج عطری استفاده شود.

* در تهیه ته چین از ماست چکیده و ترش استفاده نمکایید. ماست شل و شیرین طعم ته چین را خراب می کند.

* ته چین را در قالب یا ظروف نچسب تهیه کنید.

* قطر ته چین نباید ضخیم یا نازک باشد. حداقل ضخامت 5 سانتی متر و حداکثر 7 سانتی متر باید باشد.

* از زعفران با کیفیت استفاده کنید و حتما آن را به خوبی دم نمایید تا عطر و طعم آن آزاد شود.

* برای عطر بهتر ته چین چند قطره گلاب به مایه آن اضافه نمایید.

منبع: cookway20blog.wordpress.com

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی